Monday, November 12, 2007

The Best Syawal - Another Hero!

Like any major battle, there are numerous heroes who's contribution and dedication towards the realisation of a common struggle or belief are sometimes not known to the public; here's another one I found at Haris.



"Amri, it was an honour to walk with you." - Haris

* If the picture does not appear, click on Haris.

15 comments:

Kata Tak Nak said...

Lagi malu aku. I take my hat off.

acciaccatura said...

salam cakapaje,
saya pun malu jugak. macam saya pernah beritahu kerp, kaki ni sempurna tapi tak terlangkah jugak.
inshaAllah, this will definitely give me semangat for the next one.

cakapaje said...

Salam,

Cikgu dan Puan, tidak ada niat di hati saya untuk memalukan sesiapa. Jika ianya berlaku, saya memohon maaf perkara itu.

Sebenarnya, saya sendiri malu dengan Amri dan beberapa lagi sahabat yang berkerusi roda sewaktu 10-Eleven! Selama ini saya memikirkan kaki kiri saya yang cacat sedikit merupakan seksaan pada diri, namun terbukti lebih ramai yang keadaan mereka lebih mulia.

Gambar Amri saya letakkan ini adalah untuk membakar diri saya sendiri untuk lebih gigih dalam perjuangan.

Sekali lagi saya memohon maaf.

tokasid said...

Salam shah:

Amri is one gutsy guy. Wa tabik spring sama Amri.

If only the Pemuda and Putera UMNO guys saw Amri that day, they'll run with their tails celah kangkang.

Kerp (Ph.D) said...

whoaa..thats one heck of gutsy MAN there in that very pic. he may not be physically perfect but spiritually he can shake the world. hats off!

K@ssim Sel@m@t said...

Saya tak kenal siapa Amri tapi semangatnya patut menjadi contoh kepada kita semua.

Syabas Amri!

Anonymous said...

Dear Sir, thank you for always visiting, and trying to cheer me up with your comments. It's starting to become one of the few things I look forward to everyday.

Macam orang lain, saya juga malu. Selalu marah, selalu tak puas hati, selalu rasa incapable. Tapi apa alasan saya? Who the hell are we to think our problems are greater than others', who the hell are we to use anything at all as an excuse?

Entah.

Guy IS a hero.

-SITI

Kata Tak Nak said...

Shah,
No offence taken. I was saying it to myself. Thanx for the pics anyway and keep them coming.

Mat Salo said...

Ye laar bro'. No leg but helluva lot of balls!

Exercise for a good cause, bro'. Lugging 2-3 kg vidcam around. Accesories lagi. Mind telling me you shoot with Pana or Sony for the webTV. Which model, bro'? Keep 'em comin'!

cakapaje said...

Salam Doc,

Hehe, you wrote "If only the Pemuda and Putera UMNO guys saw Amri that day, they'll run with their tails celah kangkang."

But its only because they lost both balls! :) Isk! Jahat I ni! lol!

cakapaje said...

Salam kerp,

Yup! And he's picture is now being posted around in many egroups by Rozmal Malakan from Negeri Sembilan.

cakapaje said...

Salam Pak Kassim,

Alhamdulillah, singgah juga Pak ke blog saya ye :) Saya terpaksa mohon maaf kerana tidak dapat selalu menziarah kerana PC saya - hadiah dari harakah - memory dia tak sebanyak mana dan selalu bermasalah.

Mengenai Amri tu, benar! Semoga dia membakar semangat kita lagi, insyAllah!

cakapaje said...

Cikgu,

Thank you :) Tapi risau gak memula tu.

cakapaje said...

Salam Siti,

Hope I was able to cheer you...I can be whacky when in the mood lah :)

cakapaje said...

Salam matsalo,

Bro, I'm technically blind as a bat in daylight - think its a Panasonic. We have 2 and I always get the older one. I don't mind 'cause takut gak kalau tetiba rosak! Scarry thought there!

Luckily, we don't lug the accessories around when unnecessary. Though waktu kat Ijok voting day, I had to - believe it or not - carry a stepladder (tangga!) as one of the accessories! Hahaha! Cam pi perang guna the old PIAT tembak M1Abrams!