Tuesday, April 29, 2008

A Video Favour Returned

Before I begin my on line work, I thought I'd better return a favour to Doc TA.

Now, this group that I've come to like by accident is no big name in the commercial market. But I've taken a liking to them since stumbling on their 'King of Spain', which incidentally is the first video. Though the song in the video is theirs, the graphics I believe was put up by a fan; Moxy Fruvous video of this song is somewhat fuzzy.

The second video may catch you by surprise as there is a marked difference from the first. Just listen to them and I hope you will like the 2 videos.

9 comments:

tokasid said...

Salam Shah:

Thanks bro.
The 1st clip is so funny.And its very catchy.

The 2nd one sort of sums up the North American psyche.

cakapaje said...

Wa'alaikumusalam Doc,

No prob Doc, and glad you like them too :)

waterlily said...

Salam Shah
Salam Shah,

Saya terhibur. Hiburan free di pagi yang tension. :)

(tetap maintain senyum)

ps: semalam Muha ke rumah saya. Mengesot-ngesot dia memanjat tangga hingga ke tingkat 3. Kalau saya punya magis, wink* Saya mau adakan lif segera. :D

cakapaje said...

Wa'alaikumusalam WL,

Alhamdulillah! Memang tujuannya untuk menghibur, dan berbesar hati saya WL terhibur :)

Nak adakan 'lift' tak perlu magis 'wink', gunakan sahaja applikasi 'pulley', tapi kuasa manual sahaja ye :)

baez-kun said...

abg cakap aje
internet adalah berkadaran sgt lambat sbb kat sini dia kalo lebih download limit aka 12gb SAHAJA sebulan maka dia akan lambat sgt
jadi utube mmg takkan dapat loading
tunggu bulan baru nanti akan tgk video ni yah

cakapaje said...

Salam baez-kun,

Loh! Begitu sakali kondisi di sana ya! Maka simpati saya kepada semua kerana kerugian amat sakali tidak mendengar lagu video ini kerana pada bulan hadapan ianya mungkin sudah dikehabisan stok! lol! :)

puteri nad said...

whoh,
lagu king of spain sgt catchy
yg youtube no 2,asek x loading2..
kesal banget..

hihi

cakapaje said...

Salam PN,

Enak ye, lagu tu. Ni saya baru belajar satu trick pasal slow connection untuk You Tube - tekan play, kemudian pause kan dia supaya buffer terbina sendiri. Bila agak agak cukup buffer, tekan play balik. Lepas tu tak banget lagi :)

puteri nad said...

ahahahah
kitorang sume mmg wat gitulah abang maminci