Friday, August 22, 2008

While The Sarkas Are At It

While the Sarkas are sending unabated reinforcements up north, pouring millions of ringgit, a large portion which comes from the public kitty, I'm heading south to JB. Though the battle is raging hot, Kid said that unless they change ballot boxes, then insyAllah, the Sarkas clowns will be running back to KL with their tails chopped off, and their nose dirtied.

12 comments:

Kata Tak Nak said...

Hey they are also serving SODO Mee

Ydiana said...

Salam Shah

Hee hee..you make the sarkas sounds like house rodents..!

Have a great trip and safe journey home. :)

alinaabdullah said...

salam shah. hatihati ye dalam perjalanan. sebab semua anggota keselamatan dah ke utara. penjenayah boleh berpesta..

owh. para pemimpin juga ye?? kalau macam tu, putrajaya kosong lah ye?? yay.

arsaili said...

salam ,,apa kabar?

Kerp (Ph.D) said...

have a safe and pleasant trip.

mOEha Aziz said...

salam ya akhi,

how r u? i'm ok now... pi johor? lama tak ke sana.. :)

cakapaje said...

Salam Cikgu,

Uurgh! Would not take the offer even if its free. Don't the Sarkas have any moral. Oops! How silly of me, off course not.

cakapaje said...

Wa'alaikumusalam ydiana,

Shoot! You noticed that! Oh my, I thought I was subtle enough about it. But they are, they are! ;)

Thanks.

cakapaje said...

Wa'alakumusalam Alina,

Tu le...kat Johor tu, jenayah dan penjenayah berluasa sekarang ni. Eh, apa yang saya katakan ni? Sarkas tu, merekalah penjenayah no 1 di Malaysia!

Kat Putrajaya tu, yang ada sekarang ni cuma kucing kucing yang kebuluran bab semua tikus tikus la ni ada kat Penang ;)

cakapaje said...

Wa'alaikumusalam Arsaili,

Alhamdulillah, baik seadanya. Bagaimana suasana dan cuaca di Australia? Mesti panas la ni kan, bab dah masuk summer.

cakapaje said...

Salam kerpie,

Yo bro, thanks :)

cakapaje said...

Wa'alaikumusalam ya Muha,

Alhamdulillah, sihat seadanya diri ini, dan gembira kerana Muha kembali semula online, nanti saya menziarah ye :)